utd reklame

– Vi har tidligere hatt ballepresser fra Polar Miljø, og har egentlig vært fornøyd. I forbindelse med flytting gjorde vi en kostnadsanalyse med Polar, og fant ut at vi kunne spare mye med andre løsninger. Vi valgte komprimatorer, hvorav én med en løfteanordning. Vi er kjempefornøyde, og bruker mye mindre tid på avfallshåndtering nå.  Kompimatorene har forbedret effektiviteten og bidratt til at vi fremstår enda bedre for våre kunder.

Jørgen Lysnes, daglig leder

stretere camping

– Mye gjester i sommersesongen betyr mye avfall. Dette, kombinert med varmt sommervær, gir store utfordringer med lukt. Løsningen for oss ble en komprimator med stor kapasitet og ozonmaskin. Nå er lukt nærmest ikke et problem lenger, i tillegg er innkastlukene så små at sikkerheten er ivaretatt på beste vis. Vi vil skape gode sommerminner for våre gjester, og da er en ren og ryddig campingplass viktig. Det har vi fått med hjelp av Polar Miljø.

Nils Kristian Stretere, Daglig leder

meny indre havn

– Polar var her og spurte hva vårt behov var. Deretter tegnet de opp og presenterte en helt rå løsning. Her er alt hensyntatt. Komprimatorene står ute for enkel henting og rullering, det er et helt lukket rom slik at dyr holder seg ute, og det er luktfritt. Det er med andre ord planlagt ekstremt godt.

Hans-Gunnar Wolf, daglig leder

elektroimportøren sandefjord

– Med begrenset lagerplass er det deilig at det alltid er ryddig der, så vi slipper de skippertakene vi hadde før med å rydde i det vi fikk varelevering. Nå gidder alle å gå ut med søppel med en gang, og vi har effektivisert driften vår betydelig!