Du kan spare både tid og penger på måten du håndterer avfall – og det er kanskje enklere enn du tror. I tillegg til reduserte kostnader, får du enklere drift, mer effektive ansatte og mindre frustrasjon tilknyttet daglige rutiner.

Gjennom mange år i avfallsbransjen har vi sett hvor skoen trykker. Vi vet hvilke utfordringer ulike bedrifter og institusjoner har, og vi tilrettelegger for at våre avfallsløsninger passer inn i ditt økosystem, både når det gjelder volum, type avfall og optimal logistikk og plassering.

Ikke bruk penger på luft

En av de største unødvendige kostnadene til mange bedrifter og institusjoner i forbindelse med avfallshåndtering er at de betaler for å frakte luft! Du er skikkelig god om du får alle dine ansatte, fra daglig leder til ringevikar, til å forstå viktigheten med å brette, stappe og komprimere avfall før de kaster det. Plassutnyttelsen blir dårlig, avfallscontainere oppleves som fulle før de egentlig er det, og tømming må skje hyppig. 

Om du fortsatt benytter en tradisjonell container eller avfallsbeholder anbefaler vi alltid gode rutiner for snitting, bretting og stapping for å være sikker på at hver kubikkcentimeter av tilgjengelig plass utnyttes. Slike gode rutiner for avfallshåndtering er ofte lettere sagt enn gjort, og våre kunder sparer mye tid og frustrasjon ved å skaffe seg maskiner som pakker avfallet tett uten voldsom innsats fra de ansatte. Ved å bytte til enten små og kostnadseffektive ballepresser eller større og kraftigere komprimatorer (avhengig av behov) vil du aldri mer bruke penger på luft.

Med en komprimator til å håndtere søppelet ditt kan du være sikker på at hver kubikkcentimeter av tilgjengelig plass utnyttes.

Med en komprimator kan du være sikker på av hver kubikkcentimeter av tilgjengelig plass utnyttes slik at du kun betaler for å frakte søppel – ikke luft. I en komprimator er det en presseenhet som presser avfallet tett sammen. Slik får man mye avfall komprimert i lite volum, og man får skikkelig effektiv utnyttelse av plassen.

Mindre stress og mas rundt avfallshåndtering

Det er sjelden vi møter kunder som har faste intervaller på tømmingene sine. De fleste bedrifter har variasjon i avfallsmengde gjennom sesongen – og bestiller bare tømming når de ser det er fullt. Dette ender ofte med å bli tidkrevende å koordinere, særlig hvis det er behov for flere tømminger hver måned.

Kundene våre forteller at noe av det beste ved å bytte fra containere til komprimator er at de får betydelig færre tømminger. Visste du at en komprimator rommer opptil 15 containere? Da sier det seg selv at du slipper unna en hel del tømminger i løpet av en måned – eller et år. Det tar rett og slett mindre tid og er mindre stress.

Lønnsom avfallshåndtering med Polar komprimator

Lykkes du med å komprimere avfallet ditt, vil du redusere antall tømminger per måned. Det tar lenger tid før det blir fullt, og du og de ansatte kan bruke den frigjorte tiden på andre ting.

Vi kjenner bransjen og vet hvordan du unngår unødvendig merarbeid. Vi tar alltid en gjennomgang på rutiner for henting når vi leverer og gjør service på komprimatoren. Vi etablerer en tydelig instruks på tømming, og med kjente rutiner bommes det sjelden på de faste rutinene. Resultatet? Mindre merarbeid og koordinering den sjeldne gangen komprimatoren må tømmes, særlig sammenlignet med tidligere.

 

Et kinderegg av besparelser

Vi har mange løsninger, og kan skreddersy for akkurat ditt behov. Uavhengig av hva den optimale løsningen for deg er, kommer du langt med noen få tusenlapper i måneden. Du kvitter deg med masse frustrasjon, slipper å betale for å frakte luft i containere, og oppnår mer effektiv drift der de ansatte slipper å bruke tiden sin på å snitte, brette, stappe eller rydde rundt containere som flyter over. 

I Polar Miljø får du løsninger for alle behov.

Slik effektiviseres avfallshåndteringen:

  • Store innkastluker for avfall – du slipper å snitte, brette og stappe papp
  • Stor kapasitet. Det er alltid plass til en sekk ekstra, og du slipper å rydde iavfall som er tilfeldig plassert på grunn av fulle containere
  • Ingen avrenning og minimalt med vond lukt
  • Enkel og trygg bruk
  • En ren og ryddig arbeidsplass – til og med på avfallsrommet
  • Maksimal utnyttelse av tilgjengelig plass
  • Færre tømminger – du betaler ikke lenger for å frakte luft

Gratis testmåned

Fortsatt usikker? Med vår fornøydgaranti får en gratis testmåned – er du ikke fornøyd henter vi komprimatoren og du betaler ingenting!

Vi tilbyr løsninger for alle typer industri som har et visst volum på avfall. Nysgjerrig på hvor mye du kan spare på å erstatte containeren med en komprimator? Prøv Polarkalkulatoren eller kontakt oss for en uforpliktende lønnsomhetsanalyse.